A macskám füle mögött van egy óriási duzzanat. Mi lehet ez, mit tegyek?
Nem lehet, hogy csípés? Vizenyős neki és érzékeny? Az én cicámnak a mancsa néz ki borzalmasan, sőt most 11órára már a lábszára is duzzadt lett, valószínűleg valamelyik fullánkossal volt összetűzése
Köszönöm szépen a válaszokat. Elképzelhető, hogy csípés. Igen, vizenyősnek tűnik, mert nyomára olyan puhábbnak tűnt.. Kissé lehet hogy érzékeny is, mert amikor még nem láttam, meg akartam vakargatni a füle tövét, két kézzel nyúltam felé, és ahogy hozzáértem meghátrált, szóval valószínűleg picit fájt neki.
Ki fogjuk próbálni a calcimusc-ot is és még 1x köszönöm a válaszokat!
Pedig lehet állatorvoshoz kell vele fordulni. Szóval, ha fontos a macsek, akkor nincs más választás, a másik, hogy milyen emberek a szüleid, hogy elnézik egy állat szenvedését.
Másrészt aki nem viseli a pénzügyi rizikót, mely egy állat gyógyíttatásával jár, az ne tartson állatot. (bocsi)
Általában fül mögötti duzzanat karmolás útján bőr alá került bacilusok okozta gennyes tályogtól szokott lenni, amire a doki antibiotikumot ír.
Ha drága az a doki el kéne vinni másikhoz.
Mond a szüleidnek, hogy ezt kéred karira, szülinapra...
Köszönöm szépen a válaszokat.
3. kommentelő: A szüleim mindent kifizettek, ami a cicámmal kapcsolatos orvosi beavatkozással járt, de egyik macskánkra sem költöttünk összesen annyit mint a mostanira. Persze nem hagyom, hogy meghaljon, ha kell én keresem meg a vizsgálat árát, csak kicsit zavaró, hogy 4k ugrik 2 perc alatt amíg ránéz.. :/
4. kommentelő: Köszönöm a hasznos választ, ha ez a baja, akkor mindenképp eljuttatom egy dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!