Kiscicám félperzsa, lehetséges, hogy hosszabb lesz a szőre, vagy kb. ilyen marad? (Kép)
Figyelt kérdés
Egy macskás könyvben olvastam, hogy egy gén felel a hosszú szőrért, de gondoltam itt is megbizonyosodom. Egyébként nagyon puha, sűrű szőrzete van, jót tesz-e neki, ha hintőporozzák? Valaki azt mondta, hogy ez védi az élősködőktől.
2014. jún. 10. 09:25
1/5 anonim válasza:
Lehet még hosszabb neki, de nem lehet biztosra tudni. Nekem is volt félperzsa cicám neki ennél hosszabb lett a szőre, de a testvérének meg alig volt hosszabb egy rövid szőrű macskáénál, a puha sűrű szőr az mindkettejüknél megvolt. A hintőporozásról még nem hallottam. Egyébként nagyon szép a cicád :3
2/5 anonim válasza:
Akkor jön létre a hosszú szőr,ha mindkét szülő örökíti,ezért van az,hogy a félperzsáknál(nem is értem mért fél)a legtöbb esetben rövid a szőr.
Hintőporor nem jó a paraziták ellen,azt két fürdetés között szokták használni :)
Csábos arca van a kis rosszaságnak!
3/5 anonim válasza:
Nekem is félperzsa cicám van, tök rövid a szőre :)
4/5 anonim válasza:
Nem valószínű, nekem volt félperzsa cicóm, de ő kicsinek is egy szőrgombóc volt.
5/5 anonim válasza:
Az én cicám tök ugyanilyen volt és rövid szőre van.
Ekkora kölyöknél azért már látszana, ha hosszabb szőre lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!