Ez a cica Félsziámi?
Figyelt kérdés
nem tudom hogy ez a cica Félsziámi e?
TAláltam egy hirdető oldalt ahol a cica úgy néz ki mint az enyém és Félsziámi!
2010. jan. 2. 11:42
1/13 anonim válasza:
nekem van hasonló szőrű cicám mint az első linken de annak semmi köze nem volt a sziámmihoz, mert perzsa volt az apja.
de ez a cica már volt fent itt hasonló kérdéssel.
2/13 anonim válasza:
Az egyik rokonunknak volt ehhez hasonlító cicája, és az félig sziámi volt. Simán lehet keverék sziámi cica.
Nekem fajtiszta van :-)
5/13 anonim válasza:
Szerintem nem félsziámi, de nagyon aranyos. (:
6/13 anonim válasza:
Nekünk pont így néz ki az utcáról összeszedett cicánk. Van szerencsém ismerni a szüleiket is, ők is aranyos egyszerű kóbor cicák. Ezt a félsziámit egyébként azzal együtt nem értem, hogy egy másik cicánk anyja perzsa, apja házicia. Tehát ő keverék. Ti a keveréket hívjátok fél vagy negyed valaminek. Ha igen, akkor nekem van negyed cickány, negyed sziámi és fél házicicám.
7/13 anonim válasza:
Ez a cica nagyon NEM félsziámi :D Most van 3 ilyen cicám, azelőtt volt még vagy 6-7 ilyen cicám, és semmi közük sincs/volt a sziámikhoz. Max ha van sziámi a közelben
8/13 anonim válasza:
biztos, hogy nem félsziámi.
csak így jött össze a szüleinek.
a sziámi macskáknak sokkal jellegzetesebbek a felségjelvényeik.
9/13 anonim válasza:
Lehet hogy van benne valami sziámi.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Csak azért írom hogy szerintem Félsziámi mert azon az oldalon eladó cica pontosan úgy néz ki mint az én cicám! (háromszög fej , hoszú fül)
2010. jan. 2. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!