Hogy bírják a meleget a Maine Coon cicák?
Mi a felsőn lakunk ami azt jelenti, hogy nyáron 40 fok fölé is mászik a szobák hőmérséklete.
A járólap hidegebb persze, ott is pihen napközben, de úgy gondolom nem eléggé hideg neki.
Lég kondink van a nagy szobában, de oda inkább nem akar bejönni pont emiatt.
Ventilátorral próbáljuk hűteni a többi szobát, úgy, hogy lehetőleg ne érje a cicát, de mindig beül a ventilátor elé, és nem tudom nem-e ártalmas-e ez neki.
Eddig nem volt gond, de mostanában úgy viselkedik mint egy kutyus amikor nagyon melege van. Liheg, és szaporán veszi a levegőt.
Az orvos nem talált semmit, ezért gyanakszunk a melegre.
3 éves és 13kg.
Hát ilyen helyzetben en is a melegre tippelnék. A cica egyébkent nagyon jól tudja, hogy mi a neki ártalmas, az én cicáim is beülnek a ventillátor elé, és nincs semmi bajuk (ők csak egyszerű házimacskák), úgyhogy az miatt szarintem ne aggódj. :)
Nem tudom, a cicád hogy tűri a vizet. Egy fürdő, természetesen nem hidegvizes, vagy a szőrének vizzel történő lepermetezése lehet, hogy segítene. Vagy amit írta (2. válaszoló) barátnőm a járólapot is vizezi, az ő cicája azt is nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!