Mit csináljak a nyávogó anyacicával?
sehová ne zárd el a kiscicáit.
azokról a cicamama gondoskodik! mosdatja, szoptatja, tanitgatja, SZERETGETI!!! mégpedig rengeteget.
Neked lenne gyereked, és elzárnák előled időlegesen tetszene??? Hát a cicamamának sem tetszik!!
Ők együtt egy cicacsalád. ENGEDD ŐKET HAD LEGYENEK EGYÜTT. Nem kell őket ki-be hordoznod!!! majd a cicamama megoldja.
Ő tudja, hogy az ujszülött cicának a szeme igaz még csukva van, de nem birja a fényt, igy eldugott sötét helyen jönnek a világra, és mig nem látnak ott is hagyja őket. Amint fejlődnek, ő majd megoldja, hogy hol legyenek!!!
Légyszives engedd a cicamamát a kölykeihez!
Hálából láthatod, hogy mekkorra szeretet költözött egy állatba!!!! Imádja a kölykeit a cicamama!!!
ÉN már csak tudom. pár cicamama megfialt már nálam!!!!
Aztán ha már nem szoptat, akkor vidd el megmüttetni a mamát!!!
Kösz a tanácsokat, mától este is a teraszon kialakított helyükön lesznek. Oda az anyacica be tud menni, mert 50-60 centis gipszkarton lap van. A kutya ( szálkás szőrű tacskó) ods nem tud bevenni. Most megint hozott egy döglött verebet és hagyta őket hogy szétcincálják, az egyik jól kisajátította:)
Ugye ilyen korban már nem hurcolja őket, nem akarom, hogy reggelre eltűnjenek.
És mit fogsz tenni a kiscicákkal? Van biztosított helyük, találtál megbízható gazdikat nekik?
Ha ez nem megint egy provokáló kérdés-bár szerintem az-, akkor erősen szégyelld magad, mert te is csak egy állatkínzó vagy, felelőtlen, önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!