Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Bizonyos okból 6hetes korukban...

Bizonyos okból 6hetes korukban el kellett vinni a kismacskákat, az anya cicánk még mindig termeli a tejet. Nem lesz-e így tőle baja?

Figyelt kérdés
Előre is köszönjük a segítséget
2014. jún. 6. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem hinném :) Majd szépen lassan rászoknak a tápra meg amit kapnak,Próbáld velük megkóstoltatni,ha nem jársz sikerrel próbáld meg később.ne add fel sikerülni fog!Az erő veled van xD
2014. jún. 6. 19:11
 2/5 Medvi ***** válasza:
61%
Begyulladhatnak az emlői szegény mamacicának, ha nincs senki aki kiszopná a tejet. Legalább egy kiscicát ott kellett volna tartani vele még pár hétig. Az emlőgyulladás borzasztóan fájdalmas, állatorvosi kezelést igényel.
2014. jún. 6. 21:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Lehet tenni valamit az ellen h begyulladjon?
2014. jún. 6. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, a jegeléstől elapad a teje.
2014. jún. 6. 23:34
 5/5 Medvi ***** válasza:
Nem jegelés hanem borogatás, de ez embernél szokás, nem tudom, hogy borogatnátok be egy cicát. Ráadásul ez nem is biztos módszer, legjobb lenne ha egy kölyök kiszopná. Miért kellett ilyen korán elválasztani az összeset? Nem lehetett volna megoldani, hogy legalább még egy ottmaradhasson? Ember is mellgyulladást kap, ha túl hirtelen választja el a kisbabáját.
2014. jún. 7. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!