Cicám még délelőtt kiment, délután amikor be akartam hívni a durrogtatások miatt, nem jött. Hiába hívom, nem jön. Elő fog jönni?
Biztos visszajönnek? Nem értem. Az én cicám is eltűnt... Igaz, rengeteget volt már kint, sőt, napja nagy részében kint van. De a szilveszter... Eddig még csak 2 szilvesztere volt, de mindig bent volt az ölünkben... Kész rémálom. Nemcsak, mert eltűnt, hanem mert fél is - sétálás közben sem találtuk, úton sincs elütve... De nem jön. Egyszer már végigküzdöttünk vele egy időszakot, mikor anyukám elütötte (anyu jött a munkából, cica meglátta őt, automatikusan rohanni kezdett örömében anyuhoz, de anyának eszébe jutott, hogy még elmegy a boltba... na igen. cirmoska nekirohant fejjel a kocsinak... brr...) - nem szeretném őt másodszor is, végleg elveszíteni! Teljesen biztos, hogy visszajön?
jaj, Cirmikém!
Pedig hazajönnek, nyugodjatok meg.
És írjátok meg, hogy igazam volt!
BUÉK
Az én csavargóm hazajött (:
Őszintén remélem, hogy mindenki cicája/kutyája, ami ma tűnt el, hazakerül!
Lehet buliztak ők is :):):D
Cicaparty:)
Én vagyok az, akinek anyukája elütötte a cicáját, és már jól van, de szilveszterkor elveszett! Nekem is meglett:)
Reggel apu beengedte, és rohant a meleg radiátorra, ahol rögtön el is aludt! Annyira édes! Cirmikém(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!