Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik a jobb az alultasakos...

Melyik a jobb az alultasakos vagy a száraztáp?

Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Hiába pontoztatok le, attól még tény, hogy a szaftos kaja kevésbé tápláló. Mondjuk ezt szerencsére többen is leírták utánam.
2009. dec. 31. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Például az iams alutasakos sokal laktatóbb mint az iams száraztáp.

A prémium alutasakosok a legjobbak utána a prémium szárazak. A whiskas és friskies alutasakosok és szárazak nem igazán jók.

2009. dec. 31. 18:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Az én macskám reggel-este kap alutasakost, de nem szereti. Végigteszteltem az összeset, a szószt lenyalogatja, de a husit otthagyja. Száraz és víz viszont állandóan kint van neki, azt szívesen fogyasztja.

A "tesztalany" véleménye alapján én is a szárazra szavazok. Jó minőségű szárazra, természetesen, Purinára, de szereti a Friskies-t is.

2009. dec. 31. 18:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ami a nedves tápokban van, az nem husi, hanem szója. A konzerveken, tasakokon rajta van, hogy hány %-ban tartalmaz húst (egyjegyű szám általában) Én is szoktam az enyémeknek adni ettől függetlenül, mert szeretik. De prémiumból Royal Canint kapnak egyszerre. Egyszerűen egy állatpatikus hölgy meggyőzött. És hogy??? Ingyen adott vagy egy negyed kg-nyi royal Canint, hogy próbáljam ki, figyeljem meg, hogy kevesebb kell a cicáknak belőle. És tényleg. Pedig anyagilag nem vagyok eleresztve. De azt mondom, hogy amíg magamnak megveszem a cigarettát 2-3 naponta addig ez jár a cicáimnak is. 2-3* kapnak konzervet+RC de mindig van előttük olcsóbb (MultiFit Junior) szárazkaja. Az nagyon lassan fogy.
2010. jan. 1. 13:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. RC száraztápot adok nekik, talán ez nem volt egyértelmű.
2010. jan. 1. 13:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Én inkább száraztápot adok neki mert abban több a vitamin és az ásványianyag! Persze naponta kap 1 alutasakosat is (de ez neki csak csemege)
2010. jan. 1. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!