A kiscicámat bementem neostomosan-al! Ha az anyja elkezdi nyalogatni, akkor lesz valamilyen baja az anyamacskának?
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 12:21
11/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező, kiírtál egy állítást és egy kérdést, és a neked nem tetsző válaszok után kezdted el részletezni, mi is történt valójában. Most akkor ne pampogjál itt nekünk, mert mindenki úgy értelmezte a kiírásod, ahogy le van írva, a részletekről ugyanis csak Te tudtál, nem tudom, hogy gondolod, hogy ha Te tudod, akkor mindenki tudja! Ha legközelebb pontos választ vársz, akkor légy kedves pontos kérdést kiírni pontos információkkal, félszavakból sem a hülye, sem az okos nem ért, ennyi. Második válaszoló vagyok, és én is tartom továbbra is a válaszom. Létezik különben Bio kullancs- és bolhairtó, múlt héten láttam Rossmann üzletben, azt nyugodtan cseppentheted a cicákra, nem lesz bajuk és nem is olyan durva, mint a Neostomosan, de attól még hatékony. 2500-ért láttam egy üvegcsével, de mivel cseppenteni kell, untig elég, egyszer kell megvenni és jó sokáig kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!