Miért pisil a cica? (lent)
Figyelt kérdés
3 éves cicánk van. Kezdetektől fogva szobatiszta volt. Ám a múlthéten ágyba kakilt, balesetnek tudtuk be, de tegnap ugyanoda pisilt.
Miért csinálhatja, ha eddig rendben volt
Illetve, milyen szert javasoltok, amivel befújhatom, kenhetem, szórhatom, hogy ne menjen oda többet?
2014. máj. 29. 09:22
1/5 nüncüske válasza:
Az nem lehetséges hogy az almot áthelyezted és nem szokott arra rá hanem keresett magának egy másikat ez esetben az ágyat!
2/5 A kérdező kommentje:
Áthelyeztük, de kb. 1 hónapja. Akkor simán vette az "akadályt" gond nélkül rá járt az új helyére.
2014. máj. 29. 09:38
3/5 anonim válasza:
Esetleg nem stresszes?
Az ágyneműt alaposan átfertőtlenítettétek (a szagok miatt)?
Az alomtálca körül nem történtek változások (máshova került szék, seprű)
4/5 Király Frenklin válasza:
Valószínűleg mert a gazdája szagát érzi ott.
Már boccs a kérdésért, de nem lehet, hogy valaki odavizel, magömlése volt ott vagy esetleg szeretkezés közben került oda egy kis ondó?
De tényleg bocsánat a kellemetlen kérdésért, de hallottam már ilyenről.
5/5 Szafica válasza:
Nem tudom,hogy aktuális-e még, de attól is lehet, hogy szorulása vagy egyéb gondja volt alomhasználat közben, és a fájdalmat az alommal köti össze. Talán ezért megy máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!