Hol lehet olcsón Frontline-t kapni?
Szeretnék beszerezni Frontline spot on-t, mert már nem tudom mivel űzzem ki a bolhákat 4 hónapos bentlakós cicámból. Mindenki ezt a szert isteníti, láttam mindenféle árakat. Szeretnék néhány ötletet kapni, hogy hol tudom a legolcsóbban megvenni az egy ampullásat. Eddig legolcsóbban 1600,- Ftért láttam...
(Egyébként ha van valakinek jobb ötlete a bolhairtásra, akkor azt is szívesen várom :-) )
olcsón mindent olcsón.
mi is 1700-ért vettünk. ha nem birod fizetni ne tarts macskát sajnos ez ennyibe kerül.
Jah, azt elfelejtettem írni, hogy Budapesten.
Kedves válaszolók! Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat.
Azért kérdeztem, mert láttam már pl. 2200.-Ftért is és azért 600 Ft az 600 Ft! Meg tudom venni (!!!), de semmi kedvem hozzájárulni a kisállatkereskedés plázás bérleti díjához!
persze jogos, de akkor máshogy irtam volna a kérdést. Azért mondtam amit mondtam mert a többség tényleg olcsón akar mindent. akkor bocsánat.
A moszkva téri állatpatikában 1700
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!