Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lehet olcsón Frontline-t...

Hol lehet olcsón Frontline-t kapni?

Figyelt kérdés

Szeretnék beszerezni Frontline spot on-t, mert már nem tudom mivel űzzem ki a bolhákat 4 hónapos bentlakós cicámból. Mindenki ezt a szert isteníti, láttam mindenféle árakat. Szeretnék néhány ötletet kapni, hogy hol tudom a legolcsóbban megvenni az egy ampullásat. Eddig legolcsóbban 1600,- Ftért láttam...

(Egyébként ha van valakinek jobb ötlete a bolhairtásra, akkor azt is szívesen várom :-) )

2009. dec. 30. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:

olcsón mindent olcsón.

mi is 1700-ért vettünk. ha nem birod fizetni ne tarts macskát sajnos ez ennyibe kerül.

2009. dec. 30. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
A frontline ennyibe kerül, úgy még olcsó is, hogy egyet veszel. Nem kell rá hetente tenni, mi a drága rajta akkor? Nem ér meg egyszer 1600 forintot, hogy ne legyen bolhás a szerencsétlen?
2009. dec. 30. 19:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Jah, azt elfelejtettem írni, hogy Budapesten.

Kedves válaszolók! Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat.

Azért kérdeztem, mert láttam már pl. 2200.-Ftért is és azért 600 Ft az 600 Ft! Meg tudom venni (!!!), de semmi kedvem hozzájárulni a kisállatkereskedés plázás bérleti díjához!

2009. dec. 30. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Frontline helyett a strongholdot javaslom (állatpatikában), az összes parazitát kiírtja, beleértve a szívférget is.
2009. dec. 30. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:

persze jogos, de akkor máshogy irtam volna a kérdést. Azért mondtam amit mondtam mert a többség tényleg olcsón akar mindent. akkor bocsánat.

A moszkva téri állatpatikában 1700

2009. dec. 30. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!