Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen vicces dolgokat csináln...

Milyen vicces dolgokat csinálnak a cicáitok? :-)

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 14:34
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon muris dolgokat írtatok.Szétröhögtem magam.:-) Milyen kis dinkák tudnak lenni ezek a kis cicusok! :) Akinek van még története írjon nyugottan!:-)
2009. dec. 30. 15:37
 22/39 anonim ***** válasza:

Nézzétek meg az enyémet.Imádom!!!

http://www.youtube.com/watch?v=KKnSSTM8hps

2009. dec. 30. 15:39
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugyan nem az én cicám, de szerintem viszi a pálmát:

[link]

2009. dec. 30. 18:02
 24/39 anonim ***** válasza:
15:39 Ez tetszett...,a végén,hogy kereste már az újságot:XD
2009. dec. 30. 20:16
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát, az én vörös kandúrkám 8 hónapos, és nevetséges dolgok folyamatos forrása.

Imád a labimmal játszani, ami abból áll, hogy a földön fekvő labi farkát és mancsait rágja és pofozza, a kutya meg a "Meddig kell még ezt eltűrnöm?" pillantásával néz rám. Este, amikor zuhanyzom, és a zuhanytálca csurig van vízzel, a macska félrehúzza a kis mancsával a függönyt, beugrik, és a meleg vízben vadászik a lábujjamra a víz alatt. A tarkómra ül, mikior számítógépezek, a fejét ráteszi a fejemre, és gondosan nyalogatni kezdi a hajamat. (Nem is tudom, talán fújok egy kis hajlakkot a kajájára is...:)) A klaviatúrán, a mosdóban, a radiátoron száradó nedves zoknikban, a mosógépben alszik (alapvetően, azt hiszem, kötődik a fürdőszobához). A mosogatóban ülve a mosogatószeres flakont szaglássza (talán megnyalta volna, de nem vártam meg).

Vendégek voltak nálam, akik utálják a macskát. GOndosan elszeparáltam a macskát, de mindezzel semmire sem mentem, mivel véletlenül nyitvahagyták a szobájuk ajtaját, annak ellenére, hogy megkértem őket, ne tegyék. Éjszaka volt, és épp a sloziról jöttem ki, amikor kicsapódik az ajtó, kiszáguld rajta a vendég pasas, hogy most azonnal vigyem ki a macskát! Naná, hogy a kisbéka bemászott a vendégek ágyába, ráadásul a paplan alatt hevert, igen aranyos pózban.

A plüsstigrisemel összebújva szunyókál. Éjszaka felmászik a párnámra, és egy éjszaka arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt, mert a macska a fejemen fekszik. A puzzle dobozába mászott, és amikor ki akartam borítani belőle, harapott, és nem hagyta. Amikor felmosok vagy partvisolok, arra vadászik.

Igen mókás kis jószág :)

2009. dec. 30. 21:09
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
A klaviaturán az enyém is imád heverészni, ami nem lenne nagy baj, ha nem tevékenykedne közben... Programokat nyit-csuk, kikapcsolja a gépet. A múltkor már egy könyvtárat is majdnem törölt, arra mentem be a szobába, hogy a monitoron ott virít, hogy biztosan törölni akarom-e a ..könyvtárat?
2009. dec. 30. 21:22
 27/39 anonim ***** válasza:
2009. dec. 31. 05:15
 28/39 anonim ***** válasza:
Cuki nagyon :)
2009. dec. 31. 08:53
 29/39 A kérdező kommentje:
Nagyon édes! Az én cicám fél a víztől.:-)
2009. dec. 31. 09:23
 30/39 anonim ***** válasza:
2009. dec. 31. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!