Milyen vicces dolgokat csinálnak a cicáitok? :-)
Nézzétek meg az enyémet.Imádom!!!
Ez ugyan nem az én cicám, de szerintem viszi a pálmát:
Hát, az én vörös kandúrkám 8 hónapos, és nevetséges dolgok folyamatos forrása.
Imád a labimmal játszani, ami abból áll, hogy a földön fekvő labi farkát és mancsait rágja és pofozza, a kutya meg a "Meddig kell még ezt eltűrnöm?" pillantásával néz rám. Este, amikor zuhanyzom, és a zuhanytálca csurig van vízzel, a macska félrehúzza a kis mancsával a függönyt, beugrik, és a meleg vízben vadászik a lábujjamra a víz alatt. A tarkómra ül, mikior számítógépezek, a fejét ráteszi a fejemre, és gondosan nyalogatni kezdi a hajamat. (Nem is tudom, talán fújok egy kis hajlakkot a kajájára is...:)) A klaviatúrán, a mosdóban, a radiátoron száradó nedves zoknikban, a mosógépben alszik (alapvetően, azt hiszem, kötődik a fürdőszobához). A mosogatóban ülve a mosogatószeres flakont szaglássza (talán megnyalta volna, de nem vártam meg).
Vendégek voltak nálam, akik utálják a macskát. GOndosan elszeparáltam a macskát, de mindezzel semmire sem mentem, mivel véletlenül nyitvahagyták a szobájuk ajtaját, annak ellenére, hogy megkértem őket, ne tegyék. Éjszaka volt, és épp a sloziról jöttem ki, amikor kicsapódik az ajtó, kiszáguld rajta a vendég pasas, hogy most azonnal vigyem ki a macskát! Naná, hogy a kisbéka bemászott a vendégek ágyába, ráadásul a paplan alatt hevert, igen aranyos pózban.
A plüsstigrisemel összebújva szunyókál. Éjszaka felmászik a párnámra, és egy éjszaka arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt, mert a macska a fejemen fekszik. A puzzle dobozába mászott, és amikor ki akartam borítani belőle, harapott, és nem hagyta. Amikor felmosok vagy partvisolok, arra vadászik.
Igen mókás kis jószág :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!