Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek h megszeressen a...

Mit tegyek h megszeressen a kiscica?

Figyelt kérdés

a kaptam...nemfél tőlem de nem jön oda hozzám stb:S adjak neki egykis időt?

amúgymeg vsan egy 1 éves meg egy 6hetes kutyám. kifogjönni velük?

2009. dec. 30. 12:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Adj időt a cicának! Legyél vele türelmes és sokat cirógasd hogy bizalommal forduljon hozzád és onnantól kezdve nagyon jó barátok lesztek :D

A 6hetes kutyuval ha még kiskorukban együtt vannak akkor ők is jól kijönnek majd egymással , az 1 évesnél ez már nem olyan biztos , lehet hogy igen lehet hogy ne de idő kérdése

:D

2009. dec. 30. 13:01
 2/12 A kérdező kommentje:

köszi

az előbb hozzámjött egyszer :$ de amikor odaraktam a kiskutyust is akkor úgy elfutott h most aztsem tudom h hol van :DD

2009. dec. 30. 13:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Te ne közeledj hozzá,várd meg míg ő kezdeményez! A kutyust ne nagyon engedd rá,hadd szokja meg először az új területet. Ha nagyon megijeszted a kutyával,lehet,hogy napokig nem fog előjönni,úgyhogy csak szép finoman.
2009. dec. 30. 13:21
 4/12 A kérdező kommentje:

oké.

most behoztam a szobámba ahol aludni fog meg minden a kutyát nappaliban hagytam.

most ugrál meg játszik :D nagyon cukii.

2009. dec. 30. 13:27
 5/12 anonim válasza:
Etesd kicsit kézből. Adj neki párizsit, vagy valami más finit.
2009. dec. 30. 13:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Mindig légy kedves hozzá, e adj időt neki, nem kell úgymond semmit ráerőltetni.Teljesen biztos vagyok benne, h előbb-utóbb nagyon jó barátok lesztek, csak türelem.....A kutyával pedig úgy tud megbarátkozni, ha együtt vannak,, de ne tedd oda a cicához meg fordítva, majd megismerkednek ők maguktól egymással, így megszokják majd egymás jelenlétét, és nem lesz konfliktus :)
2009. dec. 30. 13:49
 7/12 A kérdező kommentje:

köszönöööööm

amúgy a kiskutya szeretné a cicát megisnyalogatta de a cicaodavágott neki egyett. és most nemisénvoltam : (

2009. dec. 30. 13:50
 8/12 A kérdező kommentje:
amúgy kicsit idejöttmár a földön a két lábam között fekszik .d
2009. dec. 30. 13:51
 9/12 A kérdező kommentje:

AZ ÖLEMBEN ALSZIIIIK!!!!!!! :_$$$$$$$$$

olyanjó .d

2009. dec. 30. 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Amikor az én cicáimat hoztuk haza akkor még ők is ilyen félénkek voltak,mi azt csináltuk hogy minennap bementünk hozzájuk(kinti cicák)és néztük őket,beszéltünk hozzá,és lassan engedték hogy simogassuk őket,az egyik sokkal ragaszkodóbb lett őt már felvenni is lehetett(sajnos ő meghalt(F.I.P.-ben:()
2009. dec. 31. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!