Honnan veszem észre ha 1 macska terhes?
Figyelt kérdés
barátomnak van 1 lány cicája és olyan kövér és sztem terhes szeptemberben is látszott h nagy a hasa de most télen min 1 hordó:D sztem terhes és a 2 hátso melle is meg van dagadva2009. dec. 29. 22:51
1/9 anonim válasza:
Nos én úgy szoktam emgállapítani hogy átfogom a hasát, és ha feszes és olyan mintha tömve lenne...illetve a mellbimbóji is jobban érezhetők mint rendesen akkor az...de ha szeptemberben is látszott akkor nincs sok hátra...
2/9 anonim válasza:
Akkor tuti hasas nekünk volt már egy pár cuci muci főleg csajok :)..most fiú cicánk van :)
Amúgy ha hasas a cica akkor a hasát nem engedi simogatni!
4/9 anonim válasza:
Megfogod a hasát és ha kemény, vagy érzel benne ilyen fejféléket, akkor V!emhes a cica :) Em ha szeptemberben látszott már, akkor nemsokára megfial. És már a mellein is láttad, szóval Em nálunk 9x fialtak meg a ciáim, szal én tudom. :)
5/9 anonim válasza:
Megfogod a hasát és ha kemény, vagy érzel benne ilyen fejféléket, akkor V!emhes a cica :) Em ha szeptemberben látszott már, akkor nemsokára megfial. És már a mellein is láttad, szóval Em nálunk 9x fialtak meg a cicáim, szal én tudom. :)
6/9 anonim válasza:
Ha szeptemberben is nagy volt a hasa és most is, akkor nem hiszem, hogy terhes. A macska vemhessége 2 hónapig tart, és csak az utolsó 2-3 hétben lesz nagy a hasa. Tehát ki van zárva, hogy szeptember óta terhes legyen és még ne szülessenek meg a kiscicák, mivel azóta már eltelt 3 hónap.
7/9 anonim válasza:
ha látod nőni a hasát, egy idő után elég nagy lesz neki, akor már tuti hogy vemhes
8/9 A kérdező kommentje:
hát szeptermber ota sokat nött holnap fogok menni barátomhoz majd megtapogatom a hasát=)
2009. dec. 30. 13:08
9/9 anonim válasza:
ivartalanítás?
nincs elég macska?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!