Mi a véleményetek erről a két cicakajáról?
Sziasztok!
Holnap hozunk haza egy kiscicát. Már csak kajával kell felszerelkeznünk. Nézegettem, ez a kettő szerintem jó lehet, de mivel még sosem volt cicám, gondoltam megkérdezek pár tapasztaltabbat.
Szóval tudom, hogy kicsit más árkategória, nem is az a lényeg, hanem az analitikai összetételt megnéznétek?
Köszi előre is!
Elsőnek fényévekkel jobbak az összetevői,ez a második kb egy kitekat vagy friskees minőség,tele van állati melléktermékekkel,vagyis dehogy tele 2%..
Tehát második nagyon rossz minőségű,első egy közepes minőségű táp.
Ha kiváló összetételű tápot választanál akkor acanat ajánlom,vagy taste of wild,ezek szinte csak minőségű húst vagy halat tartalamaznak.
Az én 8 hetesem a premiere-t kapja, és nagyon szereti :)
Konzervet és szárazat is kap, nincs hasmenése, iszik mellette rendesen, és mindig alig várja, hogy kaját kapjon :) Középkategóriás kaja, nem túl drága, de van benne "cucc", nem úgy, mint a whiskasban, meg ezekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!