Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek erről a két...

Mi a véleményetek erről a két cicakajáról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap hozunk haza egy kiscicát. Már csak kajával kell felszerelkeznünk. Nézegettem, ez a kettő szerintem jó lehet, de mivel még sosem volt cicám, gondoltam megkérdezek pár tapasztaltabbat.

Szóval tudom, hogy kicsit más árkategória, nem is az a lényeg, hanem az analitikai összetételt megnéznétek?

Köszi előre is!

[link]

[link]

2014. máj. 23. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek fényévekkel jobbak az összetevői,ez a második kb egy kitekat vagy friskees minőség,tele van állati melléktermékekkel,vagyis dehogy tele 2%..

Tehát második nagyon rossz minőségű,első egy közepes minőségű táp.

Ha kiváló összetételű tápot választanál akkor acanat ajánlom,vagy taste of wild,ezek szinte csak minőségű húst vagy halat tartalamaznak.

2014. máj. 23. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A kettő közül mindenképp a Premiere tápot válaszd, az minőségibb.
2014. máj. 23. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én 8 hetesem a premiere-t kapja, és nagyon szereti :)

Konzervet és szárazat is kap, nincs hasmenése, iszik mellette rendesen, és mindig alig várja, hogy kaját kapjon :) Középkategóriás kaja, nem túl drága, de van benne "cucc", nem úgy, mint a whiskasban, meg ezekben...

2014. máj. 23. 14:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor annál maradok!
2014. máj. 23. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!