Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mondana valaki olyan állatmenh...

Mondana valaki olyan állatmenhelyt, ahol kimennek az adott helyszínre és begyűjtik a macskákat? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a cicákat, van is nekünk 5, de miután mamám meghalt az állatoktól meg kell válni. A kutya már elég idős, így ő bánatomra ő örök álomba szenderül, de a macskákat szeretném vhova elvitetni. Kissé vadak, így be kéne őket fogni. Ha tudtok segítsetek! Köszi!
2009. dec. 29. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nem sok lehetőség van, legfeljebb önkéntes macskamentőknél próbálkozhatsz.

pl. itt találsz címeket a "részletek"-nél:

[link]

2009. dec. 29. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Annyi a cica, mint égen a csillag. Elhelyezni őket menhelyen majdnem lehetetlen. Várólistára kell őket felvetetned. Közben pedig hirdesd őket mindenhol. Készíts róluk jó fotókat, ezzel lehet leginkább megfogni a gazdijelölteket. Minél részletesebb leírást írj róluk elérhetőségekkel. Itt hirdetheted őket: www.gazdikereso.hu, www.netboard.hu, www.allatok.info, www.gazditkeresek.hu
2009. dec. 29. 11:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos félősek, de azért megpróbálok mindent! Ha még vki tud vmit, írjatok kérlek!
2009. dec. 29. 17:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, sok cica van... nekem is 5, melyből kettő idén született, tavalyról is kettő. A kicsiket viszem ivartalanítani (a nagyok már voltak), az öregbe meg már kár feccőlni, közel 10 éves. Imádom őket, de sajnos mi sem tűrhetünk meg itthon túl sok macskát.
2009. dec. 29. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Úgy rémlik, a "Cicc" Macskamagazinban szokták megjeleníteni macskamentők elérhetőségét.
2009. dec. 29. 18:43
 6/9 Lelenc Kutyamentő ***** válasza:

"az öregbe meg már kár feccőlni, közel 10 éves2

Te idióta...egyrészt macska élhet 20 évig is - persze gondos gazda mellett, másrészt a 10 éves ivaros is képes utódok nemzésére/világra hozására.

Ha azt írnám, hgy sötét vagy, mint az alagút és nem érdemes már beléd feccölni se?

2009. dec. 30. 08:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Próbálkozzatok az elajándékozással.
2009. dec. 30. 09:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Keves 8:36! Máskor a kérdésre válaszoljál, ne a többire, így sajnos a válaszod nem minősül hasznosnak.

Én nem minősítek senkit. Én látom át a macska helyzetét, továbbá azt írtam, hogy közel 10 éves, de lehet hogy már több is. Sajnos nem minden macska éri meg a 20 éves kort, és sajnos már neki nincs több 1-2 évnél. Te nem látod ezt interneten keresztül, úgyhogy ne legyél sötét alagút, hogy a távolból mérsz fel dolgokat. Lehet kérdezni, válaszolok szívesen, de nem érdemes előre kialakítani olyasvalamit, ami nem is igaz.

Én nem érzem magam sötét alagútnak, és talán diplomatikusabban is lehet véleményt írni, de valakinek ez megy, valakinek nem.. Aki sötét alagút, lehet hogy beléd sem érdemes feccőlni.

2009. dec. 30. 13:41
 9/9 A kérdező kommentje:
*Kedves
2009. dec. 30. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!