Mondana valaki olyan állatmenhelyt, ahol kimennek az adott helyszínre és begyűjtik a macskákat? (bővebben lent)
Sajnos nem sok lehetőség van, legfeljebb önkéntes macskamentőknél próbálkozhatsz.
pl. itt találsz címeket a "részletek"-nél:
"az öregbe meg már kár feccőlni, közel 10 éves2
Te idióta...egyrészt macska élhet 20 évig is - persze gondos gazda mellett, másrészt a 10 éves ivaros is képes utódok nemzésére/világra hozására.
Ha azt írnám, hgy sötét vagy, mint az alagút és nem érdemes már beléd feccölni se?
Keves 8:36! Máskor a kérdésre válaszoljál, ne a többire, így sajnos a válaszod nem minősül hasznosnak.
Én nem minősítek senkit. Én látom át a macska helyzetét, továbbá azt írtam, hogy közel 10 éves, de lehet hogy már több is. Sajnos nem minden macska éri meg a 20 éves kort, és sajnos már neki nincs több 1-2 évnél. Te nem látod ezt interneten keresztül, úgyhogy ne legyél sötét alagút, hogy a távolból mérsz fel dolgokat. Lehet kérdezni, válaszolok szívesen, de nem érdemes előre kialakítani olyasvalamit, ami nem is igaz.
Én nem érzem magam sötét alagútnak, és talán diplomatikusabban is lehet véleményt írni, de valakinek ez megy, valakinek nem.. Aki sötét alagút, lehet hogy beléd sem érdemes feccőlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!