Hogy lehet kertes házban bent tartani a cicát?
Miért? A szomszédok báltátvágnak utána ha meglátják? Egy macskát nem szabad bezárni...ha a leghalványabb elhetőség is van rá akkor ki kell engedni...
De olvastam én itt már olyat hogy sokkal boldogabb mert macskafű így, meg macskaalom úgy...persze mert a kis cserepesfüvet jobb rágni mint ami szabadon nő, és a kis zselégolyócskákat egy apró tálcán nyilván jobb kaparni mint az igazi földet...
Ezzel kár is próbálkozni. Az én macskámat is úgy hozták, hogy szobacica, ki ne engedjem az udvarra. Igenám de kb. 1 hét múlva állandóan az ablakban ült és bámult kifele. Kénytelen voltam kiengedni. Ráadásul nekünk van egy elég nagy termetű kutyánk is! Akkor persze meg kellett tőle védeni, de azóta olyan jóba vannak, hogy mikor a macska meglátja a kutyát, egyből hozzádörgölőzik :D Meg látszik rajta, hogy így sokkal jobban érzi magát.
Egy macskát bent tartani, szerintem valóságos állatkínzás :S
2 peldat tudok neked erre felhozni, egyik a szomszedom, ket cicaja van, sosem mentek ki eletukben, mar felnottek es eszuk agaban sincs kimenni.
Masik az en kandurom, aki kijaros cica volt, de koltoztunk es itt mar nem engedem ki, ra valo tekintettel. (Bantanak, elutnek..)
1-2 hetig szomorkodott, de most mar semmi baja, jatekosabb lett es sokkal egeszsegesebbnek nez ki.
Ha bent akarod tartani, mindenkepp ivartalanitsd, anelkul nehez lesz.
Ha van turelmed hozza es idod, hogy foglalkozz vele eleg sokat bent, akkor rajta.
A muternál, mint utóbb kiderült, szintén ilyen jóindulatú, állatbarát, megmérgezős a szomszéd. Mivel elég nagydarab, kopasz, zorall emberke vagyok, ezért a kertben, mikor kinnt voltam, hangosan beszélgettünk, h ha vmi bajuk lesz, és megtudom, ki volt az, akkor annak eltöröm a kezét-lábát. Valami 5-6 éve nem tűnt el azóta a környéken a macska.
Be kell fenyíteni a szomszédot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!