Mit csináljak ha a macskám nem szoptatja ill. nem törődik az 1 napja született 3 kölykével?
Megpróbálhatjátok macskatejjel "szoptatni" őket, és melegen tartani, de sajnos több, mint valószínű el fognak pusztulni szegénykék. :( Egy pár napos kiscicának szüksége van az anyja melegére és magára az anyjára (etetés, tisztántartás, tanítás céljából) , ha 2-3 hetesek lennének akkor nagyobb esélyetek lenne az életbentartásra, de így igen csekély.
Mivel már megtörtént a baj, így ha következőnek szülne valószínű akkor se törődne a kicsinyeivel, így mindenképpen ivartalanítsátok a közeljövőben és nem lesz több ilyen probléma. Tudom milyen érzés, egyszer velem is előfordult, hogy a macskám nem törődött a kölykeivel, sírtam is rendesen mikor elpusztultak, de nem tudtam mit tenni. Viszont az ivartalanítás minden további problémát megold.
Előző vagyok.
Ezt olvasd el, segíthet: [link]
# 2
Szerinted az ilyenek elviszik állatorvoshoz az állatokat? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!