Hol van Zala megyében, vagy környékén állatkórház?
Figyelt kérdés
Szerencsére most nincs semmi gond, de azért kíváncsi vagyok, hogy ha gond van akkor hova kell menni a cicákkal Az állatdokinknak nem szokása felvenni a telefont csak 1 óra múlva. és hát 7 cicánk van, több az esély h az egyik balesetet szenved :S2009. dec. 28. 18:15
1/4 anonim válasza:
Ma voltunk Zalakaroson, és útközben pont láttam egy állatkórház kiírást,de sajnos csak tippelek, hogy a Garabonc nevű településen volt.Egy szép magánházra volt kiírva.
2/4 anonim válasza:
Szhelyen elég komoly állatklinika van, nézz utána neten! amúgy mi pestre hordjuk a primavethez
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, télleg Garaboncon van, a telefonszámot és a pontos címet is felírtam magamnak :D
2009. dec. 28. 20:22
4/4 anonim válasza:
jaja, Garabonc az egyik legjobb a környéken.
Úgy tudom, hogy az országban ott nyilt az elsők között állatkórház.
azt hallottam h viszonylag olcsók, és nagyon jó munkát végeznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!