Macskakiállitás? Macskaszépségverseny?
Léteznek ilyenek? Ugy gondolom h az én cicám kifejezetten szép de csak egyszerű házimacska. Házicicáknak rendeznek ilyen szépségverseny szerű dolgot?
Ha igen akkor hol?
köszi elöre is a válaszokat.
Mosonmagyaróváron 3 hete volt ilyen verseny-kiállítás
Szabad nevezéssel akárki akármit vihetett .. csak kutyát, egeret meg ilyeneket nem..
Gondolom rendszeresítve lesz tehát évenként rendeznek..
de nem tudom biztosan!!
Ha úgy gondolod akkor küld el privátba e-mail címed aztán majd
tájékoztatlak ha lesz ilyen reklám a versenyről!!
Minden macska kiállításra lehet nevezni házi cicát is, létezik számukra is osztály. Ezen az oldalon tudsz tájékozódni:
www.hazimacska.hu
itt leirnak mindent.és az eddigi nyerteseket és nevezőket is megtalálod.
Budapesten a lurdyban szokott lenni, vidéken változó. Legközelebb február 6-7-én lesz a lurdyban.Utána március 20-21 szintén lurdy.
Ez verseny, a fajtatisztáknak elég komoly de mostmár a háziknak is. Az első három helyezet kupát nyer. Novemberben 6 kölyök nevező volt és 12-15 felnőtt.
Mi a kölyökben indultunk és harmadikok lettünk.
Esetleg ha bárkit is érdekel itt lelhető fel a kis 'győztes':
Szia...
Van házimacska kategória, a versenyeken, ott indulhat. A lényeg h rendelkezzen a védőoltásokkal, féregtelenítéssel, egészséges legyen, ne legyen vemhes.
Legközelebb február elején lesz ilyen kiállítás a Lurdy házban Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!