Ugye nem lesz semmi baj?
Figyelt kérdés
Leszedtem a cicánkat a tetőről (1 éves kandúr). Most sántít egy picit a jobb hátsó lábára. Nem látszik semmi rajta, be sincs dagadva semmi. Nagyon megijedtem, hogy komolyabb baj van, de ugrál, szalad a kajához inkább akkor sántít, ha látjuk. Volt már ilyen másokkal is? Szerintetek elvigyem orvoshoz? Vagy várjak holnapig?2014. máj. 12. 15:56
1/8 anonim válasza:
Én elvinném.Belső sérülése is lehet.
2/8 anonim válasza:
Ha leszedted vagyis felmentél pl. létrával és karodba lehoztad, nem esett le, akkor mitől volna baja?
3/8 anonim válasza:
Szeritem csak "sajnáltatja" magát. Az én kutyámnál többször tapasztaltam ilyet. :) Ha olyan hangnemben beszélek hozzá, mintha sajnálnám, pl. valamilyen kis baleset után, de persze semmi baja, akko elkezd úgy tenni, mintha mégis lenne. A biztonság kedvéért, ha holnap is sántít, vidd wl orvoshoz, de reméljük, csak szimulál. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Kapaszkodott, azért is gondoltam, hogy lehet hogy meghúzódott neki.
2014. máj. 12. 16:25
5/8 anonim válasza:
az én cicám is szokott a tetőn rohangálni.madarak után vagy ilyesmi.lehet hogy csak kicsit megsérült és egy-két nap múlva már semmi baja nem lesz. lehet hogy csak meghúzta.de azért ha pár napon belűl nem szűnik meg a sántítás akkor vidd el orvoshoz.(de ha a kajához rohan olyan sok baja nem lehet ;) )
6/8 A kérdező kommentje:
Már szaladt a vacsorához. Persze csak akkor amikor azt hitte, hogy nem látom. De még pár napig figyelem, biztos ami biztos. Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 12. 20:25
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, már "kutya baja" :) Szokásos sziesztáját tölti éppen :)
2014. máj. 14. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!