Mi lehet a macsekom Baja?
Sziasztok! Van egy kb 2 éves macsekom :)
Az utóbbi időben olyan kicsit levert lett....
A Szájából lóg a nyelve,Furán fulldoklik vagy nemtudom mit csinál :S
meg trüsszög elés sűrűn, a szeme is bevolt gyulladva,de az már javult mert kamilláztam neki! :)
Szóval segítségeteket kérném,hogy hogyan tudnék segíteni rajta???
Vidd el állatorvoshoz, nem akarlak megijeszteni, de lehet h komolyabb baja van, nézze meg a doki. :S
Jobbulást neki!:(
Jujjuj! Sajnos azt hiszem macskanáthája van a cicusnak, ami egy nagyon nehezen kezelhető betegség. Az a baj, hogy könnyen felülfertőződhet más bakteriális betegségekkel.
Vidd el mielőbb állatorvoshoz, antibiotikumokat fog kapni, de sajnos nem lesz egy olcsó mulatság (nekem nagyon sokba került, de meggyógyult)
És írjál, hogy mi lett!
Szia!
A mi macskánk is 2 éves, ugyanez volt a baja. Nem vittük el állatorvoshoz, semmit se csináltunk vele, csak beengedtük a házba és aludt egész nap. Pár nap után meggógyult és már újra szaladgál és forgolódik, szóval ne aggódj, egy kis melegre és pihenésre van szüksége. :)
Köszönöm a Válaszotokat:)
A macsekom Bent van már egy pár hete :D
Télen mindig bent van ,de msot sűrűbben hogy beteg
Hát remélem hogy nem lesz nagyobb baja! :)
azért csak megnézetem állatorossal,az a biztos
DE egyébként ez emberre fertőző lehet?
1. Tudok állatot tartani...
2. Azért emrt a küzelben nincs állatorvos...
3. Nemszenved,Törődöm vele és próbálok neki természetes anyagokkal segíteni...
Tudod nem annyira egészséges az sem embernek,sem állatnak ha agyonra van antibiutikumozva...
Erről ennyit!
Értelek :)
Nem is ezt mondtam hogy nem akarom orvoshoz vinni...
CSak nemszeretem ha rögtön én vagyok már leszólva
Elfogom vinni minél hamarébb,addig itthon ápolgatom kamillateával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!