A ti macskatok is 'szereti' a citromot?
Szerintem ez a mennyiségű C-vitamin egy vicc. Egyébként én inkább gondolnék arra, hogy zavarja, hogy idegen anyag van rajta és csak tisztálkodik. Egyébiránt pedig elég érdeklődőek, elég sok mindent lenyalnak az ember kezéről is, ha szeretik, ha nem, egyszerűen csak mert érdekli őket.
De nem zárható ki, hogy egyes macskák szeretik a citromot, sok alapvetően nem ragadozó állatnak való ennivalót is imádnak. Plusz sok esetről hallani, amikor citrom sprayt vagy olajat is ajánlanak, mert egyes macskákat távol tart, vagy esetleg nem rágja miatta a vezetékeket, de sokan beszámoltak már róla, hogy az ő macskájukat kifejezetten vonzza.
Az én cicám is szereti a citromot, szoktam adni neki egy keveset. Sőt még a nyers zőldségek közül is majdnem mindet megeszi. A gyümölcsöket sem veti meg.
Eleinte furcsáltam, de ha szereti had egye. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!