Mennyibe kerül egy kivizsgálás?
Hát valószínű macskanáthás,az a legjobb eset.Attól függ merrefelé laktok.
Bp. és környéke nyilván drágább,mint vidék.
Én Szolnokra járok állatorvoshoz,eddig a legtöbb,amit egy kezelésért fizettem az 16 ezer ft volt,de mindig legalább 30 ezerrel indulok útnak.Ha nincs pénzem,akkor pedig odacsörgök az orvosnak,hogy körülbelül mennyire számítsak és gyorsan elmondom a tüneteket.
Ebben az esetben el szokta mondani,milyen vizsgálattal kezdünk,az mennyibe kerül stb.
Milyen jó, hogy itt mindenki két sorból diagnosztizál.
Millió oka lehet a köhögésnek, a legvalószínűbb a felsőlégúti fertőzés. De már úgyis voltak orvosnál, esetleg megírnád, kérdező, hogy mi volt a gond?
Mert te nem azt csinálod,ugye?:DDD
Itt mindenki segíteni próbál,nem értem miért kell beszólni,mellesleg te is táv-diagnosztizáltál :D
Én azt írtam, "valószínűleg", ez nem egyenlő azzal, hogy "tüdőgyulladás", meg hogy a "legjobb" esetben macskanátha. Mindkét betegségnek vannak még igen szerteágazó tünetei, nem abból állnak, hogy köhög a macska.
Nekem viszont volt FIV-es macskám, milliószor előjött nála csak a köhögés másodlagos felsőlégúti fertőzések miatt, szóval nem kell rögtön a legrosszabbat rávágni. Ez olyan, mint amikor a csipás szeműre rávágják, hogy macskanáthás. Mintha attól csak csipás lenne a szeme...
Én is azt írtam,VALÓSZÍNŰ és ez lennea legjobb eset,mert egyszerűbb kezelni...
De olvasni nem tudok helyetted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!