A 12 éves lányom macskát szeretne, de panelben lakunk, és attól félek, hogy minden csupa szőr lenne, és előbb vagy utóbb megunja ezt az állatot, és nem fogja gondozni, korábban még egy háziállata sem volt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 15:40
11/15 anonim válasza:
Mi is lakásban tartjuk a cicát, sosem volt gond a szőrökkel :) csak ne hagyjátok hogy a fekete nadrághoz dörgölje magát, vagy fekete cicust szerezzetek be.
12/15 anonim válasza:
Szia!
Kb. 10 éves lehettem, amikor kaptam egy perzsát. Nagyon szerette az egész család, 12 évig velünk volt. Azóta eltelt kb. 9 év és pár hete újra van cicám. Aggódtam, hogy minden szőrös lesz...meg ilyenek, de nincs vele gond. Rövidszőrű, de megfésülöm minden nap és a vizes kezemet végighúzom rajta, így nem kell attól tartanom, hogy minden szőrös lesz...
13/15 anonim válasza:
Az tény, hogy a cicás lakásban többet kell tkarítani, de nem vészes. Én kettőt tartok lakásban, néha mérgelődök, mert rendetlenkednek, de fontosabban számomra a kis dögök mindennél!!! Mindenesetre rövid szörű cicát válassz! Szeritem egy tizenkét éves gyerek már tud egy állatról gondoskodni. Ha 6 éves lenne, akkor azt mondanám, hogy vegyél neki egy hörit, de az ő korában már simán felelősségteljes gazdivá válhat. Persze ehhez a szülők segítsége is kell!!
14/15 anonim válasza:
A macskaszőrrel nincs probléma lehet venni ilyen szőrszedőt ami direkt arra van hogyha szőrős lesz a bútór azzal le lehet szedni és végülis én is 12 éves vagyok és sohase fogok kinőni ebből a cicamániából:)
15/15 anonim válasza:
Na kap a lányod cicát? (Mi szurkolunk Neki!) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!