Szomszéd macska mindig a kertünkbe szarik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Olvasgattam máshol hogy van macska elleni spray de fújjam be az egész kertet?2009. dec. 25. 18:19
1/14 anonim válasza:
A macskák nem szeretnek bizonyos szagokat, pl a citromhéj. Ha odaszórod a kertedbe, ahova üríteni szokott akkor elvileg már nem fog visszajárni oda.
3/14 A kérdező kommentje:
Jó de mindig máshova piszkít az egész kertbe.
2009. dec. 25. 18:30
4/14 anonim válasza:
Mérgelődsz.
Nálunk a szomszédban (nem hazudok) kb 15 macska van....mindenféle korú, nemű és ezek csak tovább szaporodnak. A beltenyészet miatt egy csomó beteg is van közöttük. Egyszerűen undorítóak. És nagy részük szarni jár át ide.
Szerintem nem lehet vele mit csinálni...
5/14 A kérdező kommentje:
Nálunk is pont ez van sajnos.
2009. dec. 25. 18:34
6/14 anonim válasza:
Menjél oda 5 perccel hamarabb és szarjál a helyére xD
8/14 anonim válasza:
A kutya tényleg jó ötlet, csak az után többet kell takarítani szerintem.
9/14 anonim válasza:
"Mi" is a szomszédba "járunk"
Drótháló a kerítés alá. Jobbat nem tudtunk mi se.
10/14 anonim válasza:
tényleg van ez a macska elleni spray meg nem tudom még milyen dolgok, elvileg nagoyn hasznosak , ilyen 700 ft az áruk, próbáld ki ha nem szeretnék kutyát, ez olcsóbb nagoyn hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!