Levegyem róla a nyakörvet vagy megszokja majd?
Kinti cica vagy benti? Ha kinti akkor vigyázz, hogy valamennyire gumis legyen, hogyha fennakad pl. kerítésen, akkor ki tudjon belőle bújni.
Ha benti cica akkor divatból felesleges....
Amúgy megszokja majd.
Kinti cica!
Kibújni azért nem tud belőle, de szerintem le tudja akasztani ha beakadna, mert nincs olyan szorosan azért! De nem is lóg, szóval nem hinném hogy beakadna. Amúgy sem szokott elkóborolni nagyon, mióta ki lett heréltetve!
Szerintem idővel megszokja, de addig inkább csak bent adjátok rá naponta mindig kicsit több időre.
Nekünk a cicánk amikor először próbáltunk rá nyakörvet, ki akart bújni belőle, de csak az alsó állkapcsával sikerült szegénynek, és ha nem vesszük le róla azonnal, úgy is maradt volna. A nyakörv a nyakán és a szájában volt, így elég kicsavart pozícióban állt szegény. Ha ilyen az utcán fordul elő, az nagyon veszélyes lehet. Szóval nem elég, ha lazán van feltéve egy nyakörv. Olyan kell, ami tart, de ha valamibe beleakadna, akkor elszakad, és a cica nem fullad meg. Mindenképp ilyet vegyetek, a macskák mindenhol átbújnak, bebújnak, átugranak, könnyen felakaszthatja saját magát. Ha már nyakörve van, akkor pedig legyen olyan, amire névtáblát is lehet akasztani, vagy kis tartót, amibe egy cetlire rá lehet írni a telefonszámot, ha esetleg elveszne.
Azóta levettük neki! Egyrészt azért, mert állandóan a napon feküdt, így szépen kifakult a kendője... :)
Meg aggódtam is, mert láttam ugye, hogy zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!