Miért nyávog folyton a macska?
Hány hetes pontosan?Mi egy kb 7-8 hetes kiscicát mentettunk meg,én azt csinált hogy a lakásban volt,egy számára nagy cicaketrecben.Kibéleltem az alját 2 torolkozovel ugy hogy kozepesen vatsag legyne,semiképp ne fázzon.Volt otthon ilyen vizestomlo ami megtartja a meleget ,abba tetem forr´o vizet és letakartam torolkozovel hogy nem legye tul orro.ha ilyen nincs tehted muanyag palackba de az nagyon forro és hamar kihul,vigyázni kell a hofokkal.Aztán ráterítettem egy anyagot hogy az oldalai is puhák legyenek,és erre rá szalvétát hgy ha urít akkor nem kelljen mindent kidobni.Nagyon jó, érzete magát,etetni csak tejjel szabad,legjobb a kecske,de mi tehéntejjel etettuk nem lett semmi baja.Az jó hogy van tobb macska,de ne tartsd a pincében.Nekik 25 fok kell,az anyukájuk teste még melegebb.Nagyon jól érzet magát nálam a pótmama palackokat is szerette,mindig hozzájuk bujt.:)
A tejnek minidg szobahomérsékletunek kell lennie,én fecskendove etettem de lehet venni cica cumisuveget is.:)
Ajnálom mert nálunk folyt a tej mindenhová.
Kérlek írj amjd mi lett vele.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!