Melyik színű macskát szeretitek legjobban/legkevesbé?
Mi imádjuk a fekete macskákat!
Volt egy fekete cicánk, ő sajnos tavaly nyáron meghalt egy betegségben.
Azóta kihoztunk egy szintén fekete szőrgombócot az Illatosról.
Minden cicát szeretek, amit kevésbé, azok a fehér macsekok, ill. amelyikben több a fehér, mint más szín.
Én is imádom a fekete cicákat! :) Szerintem gyönyörűek. Jó ideje nem volt már fekete cicám, de amikor kisebb voltam volt 3 is egyszerre. :) A legszebbek még a fehérek szerintem - ilyenem sajnos soha nem volt. Nekem minnél tarkább egy cica annál kevésbé tetszik, és a cirmos cicákért sem vagyok annyira oda, jobban tetszik ha egyszínű: vörös, fekete vagy fehér. Volt teknőctarka cicám is, őt is ugyanúgy szerettem - de egyébként ez a színösszeállítás tetszik a legkevésbé.
Jelengleg van 2 fehér alapon cirmos és egy vörös cicám, és imádom őket, attól függetlenül, hogy nem a kedvenc színeimben pompáznak. :D
Nekem a szürke cirmos "whiskasmintás" cicák tetszenek legjobban. Különösen a bengáli meg az egyiptomi mau. Hosszú szőrűek között viszont nagyon tetszik a cirmos meg a vörös is. A fekete is szép szerintem, különösen ha világító sárga szemei vannak. Akkor olyan démoni tud lenni. :) De tetszik a sziámi lilajegyűje, a vörösjegyűje és a szürkecirmos jegyűje is.
De egyébként én találkoztam már olyan cicával is, aki nem tetszett színre, de olyan szép formás cica volt és annyira szeretnivaló, hogy azóta a legszebbek között tartom számon. Nem mindegy szerintem sem a cica formája, sem a temperamentuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!