Milyen egzotikus macskaneveket tudtok?
Ezek inkább mitológiai nevek, érdemes utánanézni a jelentésüknek is, hogy jobban passzoljon a macskádhoz. Mondjuk a Luna kissé elcsépelt, erős a gyanúm, hogy most már a Loki is. Ezek alapján:
Lány: Artemisz, Ceres, Frejya, Morrigan stb.
Fiú: Ámon, Adonisz, Apollo, Charon, Morpheusz, Hermész, Seth stb.
Illetve szétnézhetnél kelta és skandináv nevek között.
Én még a régi angol neveket szeretem nagyon: Asher, Blanche, Julien, Lionel, Mina, és társai, ezen belül is a becézhetőeket: Maxwell - Max, Felícia - Fefi, Emily - Mimi, Leonard - Leó.
Vagy vannak ugye még a beszélő nevek, amik mellett igencsak könnyű kikötni, ha az illető macskának elég jellegzetes tulajdonságai vannak: Nyafi, Csufi, Karmi, Maszat stb.
Ezen az oldalon találsz néhány jól összeszedett tematikus listát: [link]
Az én drágám, amely csak 5 hónapot élt csak egyszerűen Samuka volt...Hamukának indult, egy édes hamvasszürke volt , amikor megszületett, és nem tudtuk még a nemét.
Sajnos egy gyógyíthatatlan betegség elvitte (fip ), azóta is beleremeg a szívem...
bocsi, hogy most ezt itt kiadtam magamból ''/:
Whitey (vájti, csak fehér macskára illene)
Blackey (bleki, csak fekete macskára illenek)
Szöszi (mindegyik LÁNY CICÁRA illik)
Süti (mindegyik cicára illik)
Kex (mindegyik cicára illik)
Jázmin (mindegyik cicára illik)
Catty (keti, mindegyik cicára illik)
Mocsok (mingyik foltos, vagy bajkeverő cicára illik)
Willy (mindegyik FIÚ CICÁRA illik)
Remélem segítettem :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!