Mit csináljak, ha 4-5 vagy ennél több kiscicát fial a macskám?
Bejelentem ,hogy ez a kérdés provokáló. TE MEG EGY H*LYE SZAPORITÓ VAGY!!!
Én önkéntes vagyok egy menhelyen ahová nap mint nap hoznak be olyan eseteket ,hogy elhányod magad. És a legtöbb ilyen eset utcára került cica alom.
Ha azt csinálnád amit én akkor nem itt pofáznál hanem fognád a lusta s*gged és mennél az állatorvoshoz ivartlanitásra.Szégyen!!!
Mit akarsz??Azt várod ,hogy valaki a vödör vizet ajálja???
Szerinted mit tudsz csinálni velük?Ha több IQ-d van,mint a szobahőmérséklet,rájössz magadtól,nem kell hozzá egyetem:elviszed őket a dokihoz és fizetsz az altatásért.ok macska évente kétszer is ellik,tehát évi két alkalommal.Az ivartalanítás olcsóbb.
A macskád meg 4-5 évvel kevesebbet fog élni így,hogy futószalagon ellik,de gondolom ez nem érdekel.A többi paraszttól majd kapsz úgyis ingyen másik szerencsétlent,akit tönkretehetsz.Egyáltalán mi a ráknak neked macska,ha sajnálod rá a pénzt?
De még ingyen is megoldható az ivartalanítás:a szomszédban meghalt egy néni,5 ivaros lány macska maradt utána,ebből 4 előrehaladott vemhes.Érdekes,én el tudtam vinni INGYEN egy állatvédő szervezet segítségével mind az ötöt megműttetni.Mindez 2 héten belül.Az egyik,akiről azt hitték,vemhes,olyan szintű gennyes méhgyulladásban szenvedett,hogy majdnem meghalt a műtőasztalon.Túlélte,de ha nem műtik meg,1 héten belül borzalmas kínok között meghal.
Szóval meg lehet oldani,csak akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!