Mi lesz így a cicámmal és velem?
macskakajára meg macskaszaporításra van pénz? vagy a kölykök ingyen vannak, mert nem vagy hajlandó költeni legalább a féreghajtásra ill az oltásokra (tudom, hogy nem kötelező)? normális macskakaját kap a szerencsétlen macskád? vagy úgy gondoltad nem szükséges extrább kajával etetni, ha már volt annyi eszed, hogy hagytad hogy anya legyen? végül is egy vemhesség nem viseli meg azt a macskát...
Utálom az ilyen álszent, hülye embereket...ha fontos lenne a macskád, akkor már rég a dokinál lennél vele és a fizetést meg megoldanátok részletfizetéssel vagy a jövő hónapban...
Aki szereti a macskáját az:
-Beengedi őket
-Oltassa őket
-Rendes kajával eteti ,nem pedig kidob neki néha vmi sz*rt
-És NEM várja meg az első almot hanem ivartalanit
Ha meghalna az anyacica,akkor a kicsiket,lehet etetni(ha ők is meg nem halnak).
Rengeteg pici állatot(talált,kidobott)gondoztam már.(amikor pedig eljutottam vele a dokihoz,azt mondta:ha az anyjuk gondozta volna őket,akkor sem lennének egészségesebbek)
Ha beteg volt a cicám (pedig csak tályog volt az inyében..nem evett gubbasztott)én elvittem dokihoz..(kérj kölcsön!)a doki,meg sztem hülyének nézett..mert nagyon megijedtem,h megfog halni a macska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!