Maine Coon cicák mennyire hullatják a szőrüket? Ugye nem úgy, mint a perzsa cicák?
Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretem a szőrt(nem vagyok allergiás), de ez a cica fajta nagyon tetszik csak szeretnék tájékozódni a szőrhullásáról...2009. dec. 19. 21:14
1/3 anonim válasza:
Maine Coon-om is volt most perzsa van..A perzsa jobban hullattja a szőrt
2/3 A kérdező kommentje:
szóval ha az ölembe veszek egy maine coon cicát és pl fekete felső van rajtam mennyi ragad rám? pár szálról beszélünk vagy többről? tehát arra szeretnék kilyukadni h mennyire lehet lakásban tartani (azaz konyhában) mert attól tartok hogy szét száll a szőre és akár a kajába is beleszállhat, amit nem szeretnék =S
2009. dec. 20. 21:15
3/3 anonim válasza:
minden macska szőre óhatatlanul beleszállhat a kajába. ha nem akarod ne engedd a konyhába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!