Mi lehet ez a cicámon? :S
Figyelt kérdés
a jobb fülénél megjelent vmi "nyilás"..:O kör alaku,belül fehér..Nagyon hasonlít 1 pattanásra..Vmi genny jön belőle,s iszonyat büdös..:S2009. dec. 19. 20:45
1/10 anonim válasza:
Szerintem tisztítsátok le,majd fertőtlenítsétek..ha pár nap múlva nem múlik el,akkor csak állatorvost tudok ajánlani...
3/10 anonim válasza:
Nem tudom de vigyétek el állatorvoshoz:S
És sajnálom a cicusodat:S
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszotokat..:S
csak 1 a gond..:S 7főn tudom csak elvinni..vasárnap nem dolgozik..:\
2009. dec. 19. 21:10
5/10 anonim válasza:
Verekedett és kapott egy karmolást v. harapást, a seb bezáródott, betályogosodott és most megnyílt. Semmi hókuszpókusz.
Ha van otthon híperol tabletta, csinálj 1:6-os arányú oldatot, betadine-nal 1:10. Ha van fecskendő, bele kell nyomni és átmosni.
Nem fogja szeretni, a tarkójánál kell megfogni, úgy nem tud hátraharapni v. karmolni.
Sok sikert, hamar meggyógyul, ne félj!
Ja és napi egyszer min. csináljátok meg.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ..még csak 1 kérdés..Ez a hiperol,ez =a HIPERMANGÁN al?
2009. dec. 19. 22:03
7/10 A kérdező kommentje:
olyan lila por?!:)
2009. dec. 19. 22:03
8/10 anonim válasza:
Nemtudom hányadik vagyok, az utolsó asszem.
Szóval: Isten őrizz, nem hipermangán! :)
Itt egy link, erről van szó:
9/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy fülatkája van? Ha ilyen kis fekete szemcsék vannak a fülében akkor igen, és azért van ott a seb mert viszket a füle de belül nem tudja megvakarni. Vidd el allatorvoshoz, ha nem javul.
10/10 anonim válasza:
ez bizony genny csomó nálunk a macskám is volt ilyen de persze mi kinyomtuk neki igaz elégé érezte a fájdalmat utána lefertőtlenítettük..de inkább jobb minél előbb orvoshoz vinni..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!