A cicám nem jött haza vam még remény?
Figyelt kérdés
Tegnap délután óta nem láttuk, mindig a kazánházba v. a garázsban szokott aludni napközbe a lakásba is beengedjük, ugye nem fagyott meg?2009. dec. 19. 17:00
11/21 anonim válasza:
Anyám macskája egy év után ment haza. Az is lehet, hogy véletlen bezárták valahova vagy csajozik. Meg csak nem fagyott, ha nem talál semmi védett helyet, de tudja, hogy bemehet, akkor addig visít az ajtó előtt míg be nem engeditek, nem olyan buta, hogy csak lefeküdjön a bokor alá megfagyni.
12/21 anonim válasza:
Hogy néz ki a cicád? Van valami ismertető jegye ?
13/21 anonim válasza:
Nézd meg a www.juniorrezervatum.hu gazdikereső oldalát ha budapesti vagy mert valaki talált tegnap egy cicát a második kerületben hátha a tiéd.
14/21 A kérdező kommentje:
Nem pesti vagyok, különös ismertetőjel dagadt lusta macska és még vörös is ez nem vicc komolyan perzsa és sziámi keverék. A környéken mindenki tudja, hogy a miénk hát remélem igazatok van és csak csajozik.
2009. dec. 19. 19:02
15/21 anonim válasza:
17.34-es: Még h egy hét után nincs remény! Írtam, h volt 2 cicám is aki fél év után került elő! És volt olyan is aki 1 év után (csak azért nem írtam, mert akkor már eléggé elidegenült tőlünk, és újra elment)
És biztos,
16/21 anonim válasza:
h nem fagy meg, mert a macskák okos állatok, és nem hagyják magukat! :)
17/21 anonim válasza:
anyukám manója is eltünt, már múlt csütörtökön. Imádtam a cicát, de még reménykedem, hogy előkerül!
18/21 A kérdező kommentje:
HAZA JÖTT :-))))))))))
2010. jan. 10. 13:06
19/21 anonim válasza:
Tényleg? De jó! Olyan jó, amikor nem kell tovább aggódni, össze lehet ölelgetni és puszilgatni, ő meg nem is érti, most mi ez a nagy felhajtás, olyan kis értetlen szemekkel néz. (De azért okos) :)
20/21 anonim válasza:
na akkor már elkéstem a válasszal, de szívből örülök, hogy hazament. Azért én azt tanácsolnám, hogy ivartalanítsd.
Egyébként a macskák nem fagynak meg. Van eszük és elbújnak. Egyébként léteznek macskamentők és elveszett és talált cicás oldalak. Ezek hiába van több, összefutnak. Remélem soha többet nem tűnik el maska őhatalmassága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!