Mit tegyek a szőrcsomók ellen?
Tudom én, hogy hogyan kell őket ápolni, mert a kettő közül csak az egyiket nem sikerül, mivel fésülésnél elég agresszív , harap, karmol. Nem tudom lefogni egyedül, segítségem nincs. A másik cicám rendesen van ápolva, hagyja a fésülést, bár nem szereti. :D Neki egyáltalán nem csomós a szőre. Mivel a másikkal nem nagyon tudok mit kezdeni az állandó csavargása és helytelen viselkedése végett, inkább kozmetikushoz viszem, de ez nem megoldás :)
Igen a cicám úgy szokott kinézni mint az oldalon lévő fehér cicó.:D Borzasztó.. Pedig alapból gyönyörű macskák, egyikük sem nyomott orrú , és a szemük!! Egyiküknek kék (ő himalája) másikuknak pedig olyan mint a tűz. Vörös-fehér. Eddig akárki meglátta őket, azt mondta hogy még soha nem látott ilyen meseszép perzsákat :D Ezért annyira sajnálom mikor le van vágva a bundája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!