Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Sokat hány a cicum, mit...

Sokat hány a cicum, mit csináljak? (lentebb)

Figyelt kérdés
A cicám mostanában nagyon sokat rágja a növényeket, és sokat hány tőle... :S Hogy szoktassam le róla? A válaszokat előre is köszi!
2009. dec. 18. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
vegyél neki macskafüvet, amit rághat helyette:)
2009. dec. 18. 18:09
 2/11 anonim ***** válasza:

Azért rágja a füvet, mert fáj a gyomra...

ez lehet mérgezéstől, gyomorrontástól, és teszkós macskakajától...

ha van a környéken egérméreg, akkor nem kérdés a kérdés...

2009. dec. 18. 18:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták, hogy a növénytől van mérgezése, meg a hányásában benne van.... De miért rágja?:D
2009. dec. 18. 18:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Jaj, a macskák imádják régcsálni a növényeket, de azt sajnos nem tudják, hogy nagy részük mérgező!!! (ezek szerint Te sem..) Azonnal pakold el a növényeket olyan helyre, ahol nem éri el, ha nem akarod hogy a cica meghaljon!
2009. dec. 18. 19:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mérgező, de nem csak az egyik növényt rágcsálja,és sok növényünk van, és amit lehetett az elraktuk olyan helyre, hogy nem éri el... Csak az a baj, hogy még a szekrényekre is felmászik. :D
2009. dec. 18. 20:02
 6/11 anonim válasza:
100%
az első válaszadónál a pont. Mindenképpen kell neki fű amit rághat, a leírtak szerint nagyon szenved tőle hogy nem adsz neki mert fáj a hasa.
2009. dec. 18. 21:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Már párszor vettünk neki macskafüvet, de nemnagyon érdekelte, és gyorsan elszáradt :D
2009. dec. 18. 21:45
 8/11 anonim válasza:
Nem muszáj macskafű, a sima fű is jó. Én nyáron kiástam anyumék kertjéből egy fűcsomót, beleültettem egy cserépbe, és behoztam a lakásba, és nem is száradt el, egész nyáron meg volt oldva a fű probláméja a macskusznak :)
2009. dec. 19. 15:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszcsike, majd kipróbálom :D
2009. dec. 19. 17:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Valami zavarja a cica gyomrát. Azért rág zöldet,mert annak segítségével ki tudja üríteni.A lenyalt szőr is be szokott állni a gyomrába.

Ha benti cica, vegyél neki Indoor tápot. Kifejezetten szobacicáknak készült. De jó hatású a Calopet paszta is. Még lehet vizipálmát tartani és a cicának elérhető helyre tenni. Sokan buzát hajtatnak nedves vattában. Ha besárgul, jöhet az új.

2009. dec. 21. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!