Mit adjak a cicáimnak enni?
A száraz tápot nem akarják megenni (purina, friskies, whiskas) a konzervet zabálják, de attól hasmenésük van.
3 hónaposak és 4en vannak.
Az én cicámat elhagyta az anyukája, és nagyon pici volt mikor befogadtam. Tejet, konzerv macskakaját, apróra vágott puha párizsit adtam neki. Később már a pombert is kiette a kezemből. :)
Szerintem próbáld meg a párizsit is.
Száraztápot, amit beleáztatsz a nedves tápba.
Majd fokozatosan csökkented a nedves arányát, végül csak szárazat adsz. A cicusok nagy része preferálja a nedvest, pedig a száraz jobb nekik. Az enyém viszont a nyers húst szereti legjobban (még jobban, ha az a nyers hús még mozog is:).
Szia,
Meg lehet próbálni főtt húst rizzsel, és natúr joghurtot (hasmenésre jó).
Sajnos én is elrontottam, amikor a cicám kicsi volt, hogy szinte csak konzervet és tápot adtam neki, így ezt szokta meg, és mást nem nagyon eszik meg. Pedig nem olyan jó az, ha egy életen át mesterséges cuccokkal (pl. tartósítószerek) tömjük az állatot. Meg nagyon egyhangú is lehet nekik mindig ugyanazt enni. Szóval ha most lenne egy kiscicám, azt csinálnám, hogy vennék neki valami jó minőségű tápot (whiskas és társai nem az!), és mellette etetném házi koszttal, de nem kifejezetten maradékokra gondolok, hanem inkább főznék neki külön, pl. húst zöldségekkel, ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!