Olyan van hogy egy macska nem gondoskodik a kicsinyeiről? Mit kell tenni olyankor?
Figyelt kérdés
ivartalanítás megszállott válaszadók kíméljenek.2014. márc. 31. 07:35
11/12 anonim válasza:
9-es, pont ezért nem várjuk meg, míg szaporodóképes lesz, hanem hat hónapos kora előtt ivartalaníttatjuk. Ha az állatorvos nem akarja, akkor meg az orra alá dugjuk a kamarájuk állásfoglalását.
A nem kívánt szaporulaton kívül így aztán a tejmirigy-daganatot és a kandúrokkal összekerülés során beszerzett FIV, FeLV-veszélyt is minimalizáljuk még időben.
12/12 anonim válasza:
Tavaly ilyenkor találtam egy pár napos kismacskát. Figyeltem 4 órán keresztül de az anyja nem jött. Kimentem még óvatosan körbe néztem s nem jött az anya macska. Na ekkor gyorsan ( mivel a kicsi kivolt már hűlve ) magamhoz vettem. Fecskendővel pofon egyszerű felnevelni egy kiscicát. :) Ha tehetném most is nevelnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!