Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A ti cicáitok is csinálnak...

A ti cicáitok is csinálnak ilyeneket?

Figyelt kérdés

1,5 éves ivartalanitott kandúr cica.A neve Diégó.

1.Esténként mindig feljön mellém az ágyba és rajtam alszik.

2.Irtózatos cuki alváspózai vannak: [link]

3.Ha megkérdezem vakamiről akkor visszanyávog.

4.Ha egy percre elfordulok akkor már a konyhapulton terem.

5.Az állatorvosnál csak ugy lehet megvizsgálni ,hogy ha előtte jutalomfalatot kap.

A ti cicáitok is ilyenek???

2014. márc. 16. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:

1:A mi cicánk is szokott rajtunk aludni :))) vagy mellénk fekszik, reggel a farkával addig csikiz minket, míg fel nem kelünk

2:a miénk "tojás" pózban szokott aludni, vagypedig annyira összegömbölyödik, hogy azt sem tudjuk, melyik az "eleje" és melyik a "hátulja"

3:én a cicának nyávogok, ő is visszanyávog

4: nekünk nem szokott a konyhapultra ugrani, de viszont mindenhova követ engem a lakásban és ha szólok neki h jöjjön ide, akkor odajön, pedi nem tanítottuk be

5:a miénk nem nagyon szereti a jutifalatot, de az tény és való, hogy nem rajong az állatorvosért...

2014. márc. 16. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon cukin alszik a cicád :D

Jaja, nálunk is visszafelesel a macska, az egyik rokonunk meg beszélgetni szokott vele :D

2014. márc. 16. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Minden cica különböző egyéniség! Ettől olyan tündériek és imádni valóak. A miénk pár napja a "ne érints meg, hagyj békén" állapotban van. Remélem nem sokára jobb kedve lesz.

A fényképed pedig önmagáért beszél: Elbűvölően bájos cicád van. Sugárzik róla az elégedettség.

2014. márc. 16. 20:25
 4/4 anonim válasza:

Rajtam ritkán alszanak,inkább mellettem.

Az alváspózok nálunk is extrák és imádni valóak.

Nálunk is beszédes a banda.

Nem lehet elfordulni nálunk sem egy percre sem.:)

Az állatorvostól nagyon félnek,de mi nem szoktunk adni jutalomfalatot,csak simizzük közben őket.

2014. márc. 19. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!