Miért jön utánunk? Részletek lennt.
Kinnt van mikor elmegyünk- mindig- bennt nem lehet egyedül hagyni.
De az utóbbi időben, amikor elmegyünk (gyalog) jön utánunk. Nem lehet tőle eljönni. Jön akár végig az utcán, ha visszaviszem akkor is. Ha szerencsénk van ráförmed a szomszéd kutya, vagy jön egy autó -bár nagyon kevés autó jár- és visszasiet.
Ma anyukám nem tudott tőle elmenni, meg kellett várnia hogy hazaérjek, vasárnap pedig én, bár akor pont jött egy autó, de utána láttam hogy kinnt ül a kapu előtt. Persze gondolom utána visszament.
Mit tehetnénk? Amikor kocsival megyünk lecsücsül a lábtörlőre és mosakodik vagy ilyesmi, akkor semmi baja.
ez poén:D:DD
mármint az előző:D
bocs az értelmetlen kommentért :DDDDD
Pff... nem értem ebben mi a baj, szerintem meg kéne becsülni, hogy ez a macska ennyire szeret titeket, hogy így kísér, mint a kutya...
Egyszerűen ha megelégeled jópár méter után, hogy követ zavard haza, dobbantasz a lábaddal rászólsz olyan hangon, hogy megértse... nemám töketlenkedni, mint anyád, aki megvárta, hogy hazamenj... ahelyett, hogy bezárta volna (nem hiszem el, hogy nem lehetne 1 helyiségbe bezárni pár órára, ha nem lehet egyedül hagyni bent, meg kéne NEVELNI!), vagy pár méter után hazahessegette volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!