A macskám nagyon beteg. Mit lehetne tenni érte? Többi lent!
A szeme befele áll, mintha kancsítana és olyan mintha szürkehájog lenne a szemén... látszólag nincs vele semmi gond. Rendesen eszik és lát rendesen.
Valami mérget ehetett, vagy egy olyan egeret aminek a szervezetében méreg volt.(ez az én elméletem)
Ismerősöm mondta hogy az ő macskáival is volt hasonló probléma. Az egyik nagyon sok tejet ivott, ami kicsit megfosatta. A másik pedig megdöglött...
A tejen kívül van valami amivel segíteni lehet neki? Valakinek hasonló tapasztalata?
# 2/2
hát ettől a linktől kinyilt a bicska a zsebemben.. az első kommentelő leirja bazz hogy a macska már csütörtökön nem tudott járnilátszott rajta hogy baja van ez meg szombaton akarta elvinni orvoshoz?
nah az ilyennel etetnék egy nagy adag patkányirtót aztán bezárnám a garázsba..
Én nem látom ebben a mérgezést. A harmadik szemhéját látod a macseknak, de ha ezen kívül nincs semmi baja, akkor hol itt a mérgezés? A mérgezés tünetei általában hányás, remegés, nyáladzás, zavart viselkedés, látható szenvedés, étvágytalanság.
A tiéd a leírtak alapján közel sincs ehhez.
A szemhéj miatt érdemes megmutatni egy dokinak, mert utalhat betegségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!