Direkt csinálja a macskám? Vagy ilyen bolond?
Sziasztok!
Egy áldott jó cicám van,ivartalanított 5 éves kandúr. Kb. 2 hónapja kezdődött nála,hogy érzékeny a far részénél,odakap és fúj meg nyávog,ha ott érek hozzá.Elvittem orvoshoz,hátha a bűzmirigyével van gond,vagy valahol megsérült.
Az orvos agyon nyomorgatta,felnyúlt a végbelébe is,tapogatta stb. A macska meg sem szólalt!Nem kapott oda,nem nyávogott fel,semmit nem csinált.
A doki meg engem titulált túl aggódósnak,hogy nincs a macskának semmi baja.
Szerintetek mi volt ez?
Azóta is érzékeny a hátsó fele,de csak itthon.
Ilyet az én macskám is csinált.
Sajnos amikor elviszed orvoshoz, akkor annyira megilletődik, hogy ott egyfajta meghunyászkodott viselkedést produkál.
Azt furcsállom mondjuk, hogy nyávogni sem nyávogott miközben nyomorgatta a doki.
Szerintem nincs baja.
Különben láza lenne ha gyulladás lenne a szervezetében mondjuk.
A macskák eleve nem szeretik ha a fenekük körül nyúlkálnak.
Ennyi.
Első...nem a s*ggébe nyúlok,te sík hülye...
Szimplán simogatom és ha a háta közepénél hátrább kerül a kezem,akkor megfordul és odakap....A végbele környékére se tévedek,de még a farka tövéig sem megyek el.
Egyébként a macska nem tudja (ellenben az emberrel) hogy az orvos azért nyomorgatja,mert jót akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!