4 Hónapos cicát hogyan tudok a kaparófára szoktatni? Nem akar benne aludni se kaparni inkább a széken alszik és mindent kapar!
Enyémet alapjáraton úgy vettem hogy használta,de amúgy elején úgy vezettem rá hogy egy: macskamentával bekentem, kettő meg hogy macskapeca játékot mindig ott húzogattam játék közben és ingerelte mikor el akarta kapni a játékot.
Amikor mást kapar csapj egy nagy zajt és kiálts egy HÉJ-t vagy bármi ami megijeszti,sokan ajánlják a vizes spriccelést én azért nem tartom jó ötletnek mert élete végéig a vizet rosszal köti össze majd ami nem túl hasznos fürdetésnél.
Van macskatávoltartó spray azzal is befújhatod amit nem szeretnél hogy kaparjon.
Alvás az tökmindegy,úgy is ott alszanak ahol szeretnének,arra nem tudod rászoktatni:)
Jah és lényeg a cica ott szeret lenni ahol a gazdi,tehát központi helyre rakd ahol legtöbbet tartózkodtok. Pl ha nappaliba ücsörögtök akkor oda,ha háló akkor oda.
Játékokat is aggaszthatsz rá amit tud pofozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!