Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 4 Hónapos cicát hogyan tudok...

Harangozó Alexandra kérdése:

4 Hónapos cicát hogyan tudok a kaparófára szoktatni? Nem akar benne aludni se kaparni inkább a széken alszik és mindent kapar!

Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
49%

Enyémet alapjáraton úgy vettem hogy használta,de amúgy elején úgy vezettem rá hogy egy: macskamentával bekentem, kettő meg hogy macskapeca játékot mindig ott húzogattam játék közben és ingerelte mikor el akarta kapni a játékot.

Amikor mást kapar csapj egy nagy zajt és kiálts egy HÉJ-t vagy bármi ami megijeszti,sokan ajánlják a vizes spriccelést én azért nem tartom jó ötletnek mert élete végéig a vizet rosszal köti össze majd ami nem túl hasznos fürdetésnél.

Van macskatávoltartó spray azzal is befújhatod amit nem szeretnél hogy kaparjon.

Alvás az tökmindegy,úgy is ott alszanak ahol szeretnének,arra nem tudod rászoktatni:)

Jah és lényeg a cica ott szeret lenni ahol a gazdi,tehát központi helyre rakd ahol legtöbbet tartózkodtok. Pl ha nappaliba ücsörögtök akkor oda,ha háló akkor oda.

Játékokat is aggaszthatsz rá amit tud pofozni.

2014. márc. 6. 23:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ a macska mentát próbáltam nem igazán szereti vetem neki egy csomó játékot meg fel is kötöttem neki a kaparó fára szeret vele játszani csak az a baj hogy nem azt kaparja!!!Öt úgy vettem hogy nem ismerte a kaparófát!!!Remélem egyszer megszereti !!!!
2014. márc. 7. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!