Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meddig fog élni a macskám?

Meddig fog élni a macskám?

Figyelt kérdés
Kinti cica mindig visszük állatorvoshoz. Már olvastam hogy 6-8 évig mert sok veszély leselkedik rá, de én arra vagyok kíváncsi hogyha nem autó üti el hanem végelgyengülésben hal meg, akkor mikor fog meghalni?

2014. márc. 2. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
az én macskám kinti, egyszer nem volt még állatorvosnál. Nőstény, de fogamzásgátlót kap, régebben voltak kölykei. Most lesz 7 éves kb. és még nagyon izgágának tűnik, nem öregnek. Szerintem akár 15 évet is élhet, ha autó nem üti el.
2014. márc. 2. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szobában tartott macskák átlagos életkora kb. 15-20 év, egyes egyedeknél jelentős eltérések lehetnek. Magyarországon hivatalosan jegyzett legmagasabb kor 21 év.
2014. márc. 2. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
nekünk vol egy )közös a szomszédokkal:), amelyik kinti volt, és tavaly télen pusztult el, 20 éves kora körül.
2014. márc. 2. 20:44
 4/8 anonim válasza:
Nekem a macskám kinti, idén lesz 11 éves, és nem úgy tűnik, mint aki egyhamar meghal szerencsére :)
2014. márc. 2. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk mindkét cicánk kinti, az egyik 14 éves, a másik 13, sajnos januárban a harmadik cica betegség áldozata lett, de ő is 13 éves volt. Ivartalanítottak, és egészségesek mindketten.
2014. márc. 2. 20:45
 6/8 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm :D és mentek a zöld kezek ;)
2014. márc. 2. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Az enyém 9 és fél évet élt, nem sokkal a 10. előtt halt meg. Ivartalanított lány volt. Oltásokat is kapott.
2014. márc. 3. 14:37
 8/8 A kérdező kommentje:
sajnálom szegényt
2014. márc. 3. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!