Meddig kell junior táppal etetni?
7 hónapos a sziámi cicám. Elfogyott a junior száraz tápja és meg fordult a fejemben, hogy talán már nem muszáj neki juniort adni, hanem elkezdheti enni a felnőtt kaját is.
Abból is valami diétásat, mert elég nagy pocakja van hiába nem eszik sokat.
Normális válaszokat várok. Köszönöm!
Igen azon gondolkoztam már, de ha éhes és pont nincs előtte a száraz, akkor neki áll lopni meg rombolni :D Elég virgonc napközben, mikor suliban vagyok :)
Viszont sokat játszok vele, így a mozgás igazából meg van neki, de mégis pocakot eresztett :)
Most írtam neked éppen a másik kérdésedre, hogy szerintem sem kell már a kölyöktáp...
Nyugodtan válts, viszont csökkentsd az adagját,ha pocija van, és sokat játssz vele-hadd futkozzon -attól lefogy!
Nem kell a diétás táp,felesleges, csak kevesebb, mint eddig. A jó tápokból amúgy sem kell sok.
Közben írtál éppen..
A vízspriccelővel jól lehet elijeszteni helyekről, vagyis nevelni.
Ha esetleg csak akkor kapja meg a napi adagja felét, amikor elmész otthonról?? Ha hazaérsz, vagy este pedig a másikat?
Próbálkozz különböző módszerekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!