Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Minden kismacska rossz?

Minden kismacska rossz?

Figyelt kérdés

Van két kölyök macskám, és valami hihetetlenül rosszak. Felnőtt korukra "megkomolyodnak" szerintetek? Vagy mivel ketten vannak, jobb ha megszokom? :D

Van egy nagy cicám is, ő elég nyugis most, de nem tudom kicsinek milyen volt, mert már felnőtt volt mikor befogadtam.

2009. dec. 12. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Az egészséges kölyökmacska rossz. Az egészséges kölyökkutya is rossz. Az egészséges kisgyerek is rossz. Te is rossz voltál kicsinek, de most már megkomolyodtál. Vagy mégsem, mert akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést.
2009. dec. 12. 13:17
 2/8 anonim válasza:
100%
Emlékszem mikor az én macskám kicsi volt nem lehetett vele bírni.Ahányszor találkoztam vele mindig játszani akart.Állandóan harapott meg karmolt.Most már másfél éves és már "megkomolyodott".Szal nyugi lesz olyan amikor egész nap csak aludni fog.
2009. dec. 12. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A miénk is:) felmászott az asztalra amikor ettem..,de akkor nagyon leordítottuk a fejét,mert ez már pofátlanság..,de pl. ma csak a székre ment fel és eljátszottam,hogy rááülökxD
2009. dec. 12. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, minden egészséges macska "rossz". Én inkább elevennek mondom őket. Le van néha rángatva egy függöny, a virágcserepekből a földet széthordják a lábukkal, felmásznak a polcokra. Már 3 hónaposak úgyhogy szépen lassan kezdem nekik megmutatni hogy mi az amit nem kéne.

Van egy 8 évves cicám is, ő már lenyugodott, de néha még mindíg végigrohan a lakáson és felugrál a szekrényre. kkor vagy játszani kell vele, mert unatkozik, vagy ki akar menni.

Nem lesznek mindíg ilyen rosszak :)

2009. dec. 12. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
a legtöbb ,és ha egészséges akkor igen!Azok a kis cicák,amelyek nem rosszak,valami bajuk lehet,mert minden kis cica rossz valamijen szinten!
2009. dec. 12. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
az előző vok:kifelejtettem azt,hogy nagy korukra a legtöbbjük nyugisabb lesz,de nemtom mijen fajta cicád van,de annyit mondok ha perzsa akkor olyan lusta lesz,hogy nagyon!nekem is van egy perzsám,és mindig próbáltam vele játszani,mert nem akartam,hogy lustizzon majd minden nap,de mégse skierült!
2009. dec. 12. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk van 2 nőstény kölyökcicám, 5,5 hónaposak, 7 hetes koruktól vannak nálunk. Már ki vannak ivartalanítva (mondjuk ez a rosszaságukon semmit nem változtatott, csak 2 napig ;) ) Na, szóval, már kevesebbet játszanak, de még mindig elég sokat. Most jön a szemtelen korszak - asztalra-konyha pultra felugrálás, erőszakos nyávogás stb. Most nehezebb velük, mint kiskorukban :)
2009. dec. 13. 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém két és fél éves ivartalanított kandur de még mindig nagyon játékos.Szerencsére nem rombol inkább csak ébresztgetni szeret minket jó korán hajnalban.Az előző cicánk sokkal nyugisabb volt ő meg igényli a játékot sokszor hozza elénk a játékait mint egy kutya ,apportíroz is.
2009. dec. 13. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!