Ezt ma találtam. felnőtt embereknek komolyan ennyi esze van? Mi a fenéért nem visz haza egyet akkor, ha kell a gyerekeknek?
2009. dec. 10. 22:45
1/8 anonim válasza:
Szerintem ezek a látványos cica-szexet akarják végigélvezni, nem?
2009. dec. 10. 22:52
2/8 anonim válasza:
az is lehet hogy anyuka így akarja elintézni a méhecske és virág mesét xD
2009. dec. 10. 22:54
3/8 anonim válasza:
Tényleg ennyi eszük van és ők vannak többen. És nem értik azt sem, hogy miattuk is van a jelenlegi helyzet, hogy több millió a gazdátlan szerencsétlen állat. Az nem bántana, hogy hülyék, de az nagyon bánt, hogy ezzel a végtelen ostobasággal a gyenge és védtelen állatok kárára tesznek.
2009. dec. 10. 22:55
4/8 anonim válasza:
Lehet, hogy azt szeretnék, ha az ő macskájuknak is lenne kicsinye, annak ellenére, hogy nem engedik ki a házból. És akkor már lehetőleg fehér, mint az anyjuk. Ami elég ritka.
2009. dec. 10. 23:00
5/8 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem, hogy miért nem hoz egyet nekik. Bár én nem adnék neki, ha tényleg ennyi esze van...
De komolyan. Lesz neki hat, akkor mit csinál? Pfff. Most nem tudom, hogy hívjam-e fel vagy mi, mert, ha tényleg ilyen buta akkor csak besértődik és "csakazértis"..
2009. dec. 11. 00:07
6/8 anonim válasza:
Kár, h mindenhez kell ma már vizsga, alkalmassági stb. , de állatot bárki tarthat minden ellenőrzés nélkül.Sztem az a helyzet, h az (elkényeztetett) gyerekeknek nem jó ilyen-olyan cica, hanem nekik egy fehér kell pont, mondjuk ettől még mindig kereshetne egy fehér kiscicát, vagy vehetne egyszerűen egyet valahol, de úgy tűnik a kedves, okos anyuka esz ezt a megoldást dobta ki.Kötve hiszem, h majd az 5-6 vagy több kiscicának is annyira örülni fognak, mellesleg az sem 100% biztos, h egyáltalán lesz fehér kiscica, még ha mind a kettő fehér is....ebben az esetben mit csinálnak akkor??? Kirakják, mert ez nem sikerült most?! pff Már előre sajnálom a kismacskákat.....föltéve ha talál olyan hülyét, aki jelentkezik erre.
2009. dec. 11. 00:24
7/8 anonim válasza:
Az az egyik gond, hogy felelőtlenül szaporítják sokat az állatokat.
A másik pronbléma, hogy KISGYEREKNEK NEM VALÓ KISKUTYA, KISCICA. Az állat nem egy játék!!!!!
2009. dec. 12. 06:54
8/8 anonim válasza:
Irj neki feltétlenül hogy fehér fehérrel kombóbol nem lesz nekik fehér kölyök nagy valószínüséggel. Előbb tanuljon genetikát utána fedeztessen házimacskát. Még ilyet. Fogadjanak be egyet valahonnan. Ennyi esze legyen valakinek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!