Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meddig van bolhairtó hatása a...

Meddig van bolhairtó hatása a bolhaelleni nyakörveknek?

Figyelt kérdés
Macskanyakörvről van szó.
2014. febr. 22. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Amíg csapkodsz vele
2014. febr. 22. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmeztem a kérdést akkor asszem 3 hónap. :)
2014. febr. 22. 17:27
 3/4 Kor-Nelly ***** válasza:
Én régóta nem teszek a cica nyakába bolhairtó örvet. Pontosan azóta, mióta többször is fennakadt vele a szomszéd kerítésén, bár ki tudta húzni a nyakát, de én attól félek, hogy mi van, ha egyszer mégsem tudja...Azon kívül én inkább gazdairtó nyakörvnek hívnám, mert nem lehet megmaradni az állattal egy légtérben sem , nemhogy egy ágyban. Bolhátlanító hatása, meg csekély ideig maradt meg. Én jobban szeretem a nyakra csepegtethető dolgokat, bár azok sem tartanak addig, ameddig rájuk van írva.
2014. febr. 22. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Miel nem tudjuk, milyen márkát vettél, nem tudunk a kérdésre válaszolni. Ami a legtovább hat, az a Foresto, vízálló, szakítható, tehát nem kell félni, hogy ha felakad benne a macska, megfojtja magát. Drágának tűnik, de számold ki, mennyi a havi költség és hasoníltsd össze más nyakörvekkel (amikt hatnak is) vagy spot-onnal.
2014. febr. 25. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!