Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 5 hónapos brit nőstény szoba...

Harangozó Alexandra kérdése:

5 hónapos brit nőstény szoba cicám és ha ki lesz ivartalanítva akkor nem fogja kiadni azokat a jellegzetes hím hívó hangokat?

Figyelt kérdés

2014. febr. 22. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát mivel nem lesz neki miért hívni a kandúrokat persze, hogy nem fog hangoskodni.
2014. febr. 22. 13:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2014. febr. 22. 13:09
 3/7 A kérdező kommentje:
5 hónapos macska hozzá szokik az új környezethet és emberelhez
2014. febr. 22. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem a kiegészítésben. Ez kérdés?
2014. febr. 22. 14:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen kérdés mert nem enged ujj kérdést írni mert még csak ma regisztráltam !!!
2014. febr. 22. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja. Hát persze, hogy hozzászokik. Van amelyik rögtön, van amelyik kicsit félénkebb és türelmesebbnek kell lenni vele. Egy 10 éves is hozzászokik, buta mese, hogy csak az egész kicsi kölyök.

Az egyik cicám sziámi, 5 évesen került hozzám, és teljesen zökkenőmentesen vette a váltzást, az első naptól kezdve le sem tudom rázni úgy szeret. Pedig arra a fajtára meg kifejezetten azt mondják, hogy egy gazdás meg stb.

2014. febr. 22. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Az 5 hónapos még nem idős, simán hozzászokik. Idősebb macskánál elfordul, hogy hazamegy 10 kiló méterre. De ez inkább a kint élő, vadászó "félvad" macskákra jellemző.
2014. márc. 11. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!